söndag 27 september 2009

Nu är jag så less......

Nu är jag lite små förkyld för andra gången på några veckor. Idag har jag bara legat i sängen och på soffan utan ork. Det är så frustrerande att inte orka göra något. Jag hoppas att jag har haft mina förkylningar nu, och att den här jag har nu försvinner illa kvickt!

9 kommentarer:

Call design sa...

Krya på dig kramar!

Call design sa...

Krya på dig kramar!

Call design sa...

Krya på dig kramar!

Call design sa...

Krya på dig kramar!

Call design sa...

Godmorgon!
Blogger hängde upp sig för mig igår kväll och jag fick igenom att det inte funkade. Nu ser jag att det gjorde de ändå. men tur är ju det på ett sätt. önskan om att du skall bli frisk är ju stor!

Sunna sa...

Det är verkligen något riktigt tråkigt virus som cirkulerar, förutom svininfluensa alltså, jag snorade en vecka innan det släppte men nu är jag så himla trött och hängig, vill inte ge sig, vad ska vi göra tror du? Whisky eller choklad eller kanske lite nytt garn?

Samtal från min trädgård sa...

Krya på dig! Här har barnen varit sjuka, uppemot en vecka, så det är lite drygare, men ingen ledvärk. Hoppas att det inte är svininfluensan.

linéa sa...

Usch vad trist! Men nog tycker jag att man känner sig smått krasslig mest hela tiden. Hoppas du kryar på dig snabbt.
:-)

ylva sa...

Trist att vara sjuk,men det är ju såna tider nu.....Fin ide´med att med vadmal/filt i din krona. Ska komma ihåg det nästa gång jag binder krona:-) Tack för din kommentar och krya på dig.