onsdag 21 januari 2009

Cupcake

Jag har länge velat ha Leilas "a piece of cake". Nu har jag köpt den till mig själv! Det finns så många smarriga recept i den som jag vill prova.
Arbetskamraterna ställer gärna upp när det ska provas nya recept. Idag hade jag med mig cupcake. Jag hann inte ta kort på dem så kortet ovan är från boken. De blev jättegoda och var väldigt enkla att göra. Jag bakar muffins då och då och kan inte fatta varför jag inte tidigare köpt en muffinsplåt! Det blev ju mycket finare muffins med den, de flöt inte ut lika.
I kväll blir det handboll och vantstickning! Finns det något bättre än att titta på spännande handboll och ha en stickning för händerna? Den ena vanten är klar (bara tummen kvar) och den andra har jag börjat på. Det värsta är att de nog inte kommer att passa vännen S. De verkar bli väldigt små. Jag förstod det så därför har det varit lite segt med stickningen.

3 kommentarer:

annas alster sa...

Gjorde också cupcakes från hennes bok häromkvällen, men min muffinsplåt fungerade inte alls! De blev inte gräddade även fast jag lade till minst 10 minuter. Slutade med att jag lyfte ut formarna och gräddade som vanligt. Men det funkade bra för dig alltså?

Till smygmaskvirkningen rekommenderar jag verkligen den speciella virknålen. Har du en sån? Hennes bo är verkligen en guldgruva, kör hårt!

Samtal från min trädgård sa...

De ser så läckra ut, jag inte boken, men vill gärna ha. Jag kom i håg första gången jag hörde talas om cupcakes på ett Oprah W. show och inte fattade vad det var, men sen så...

Susilull sa...

Mums!!
Har inte just denna boken men gillar kok- och bakböcker av alla de slag, mer än jag gillar att baka, hm...

Fin blogg du har!